HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

Hoe kan ik mijn Windows telefoon unlocken?

Als je een Windows telefoon in combinatie met een abonnement koopt of prepaid kaart is de kans groot dat deze mobiele telefoon gesimlockt is. Dit betekent dat deze telefoon alleen functioneert met een simkaart van de desbetreffende provider van jouw abonnement. Providers doen dit zodat je niet zomaar een simkaart van een andere provider in je Windows telefoon kunt stoppen.

 

Hoe kan ik checken of mijn Windows Telefoon simlock vrij is?

Je kunt checken of je Windows Phone simlock vrij is, door er een simkaart van een andere provider in te stoppen. Als je telefoon met deze andere simkaart ook werkt, dan is je telefoon simlock vrij. Houd er echter wel rekening mee dat sommige merken van dezelfde provider zijn. Zo is Hi bijvoorbeeld van KPN. Als je een Windows telefoon met KPN abonnement hebt, dan zal deze ook werken met een Hi simkaart, ongeacht of je telefoon een simlock heeft of simlock vrij is. De volgende merken horen bij elkaar:

 

Vodafone: Vodafone, Sizz, Hollandsnieuwe.

KPN: KPN, Telfort, Hi.

T-Mobile: T-Mobile, Orange, Ben.

Tele2: Tele2.

 

Als jouw Windows smartphone dus werkt met een simkaart van een andere provider, dan is je telefoon simlock vrij. Als dit niet het   geval is dan kun je je Windows gsm op de volgende manier unlocken.

 

Hoe kan ik mijn Windows Telefoon simlock vrij maken?

Een simlock is een software beperking en geen hardware beperking. Als je abonnement bij een provider is afgelopen kun je bij je provider een unlock code aanvragen. We hebben de unlock pagina's van de verschillende merken voor je op een rijtje gezet. Klik dus op de provider van jouw abonnement om en unlockcode aan te vragen:

 

- Vodafone: Hier kun je de unlock code van je Windows telefoon online aanvragen.

- KPN: Op deze pagina kun je een formulier invullen om je telefoon te unlocken.

- Tele2: Neem contact op met de klantenservice van Tele2 om je smartphone te unlocken.

- T-Mobile: Lees hier hoe je Windows telefoon met T-Mobile abonnement simlock vrij kunt maken.

- Hi: Hi biedt een handige unlock tool.

- Telfort: Bij Telfort kun je een unlock code aanvragen.

 

Als je je Windows Telefoon simlock vrij hebt gemaakt, dan raden we je aan om onze Windows sim only aabiedingen te checken voor de beste deal. Ook kun je kiezen voor een prepaid kaartje natuurlijk, check hiervoor onze Windows prepaid pagina.

 

Als je nog vragen hebt, dan kun je ze hieronder stellen en dan zullen we deze proberen te beantwoorden.