HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

Nokia Lumia 925 nu in Nederland te bestellen

Nokia-Lumia-925-nu-in-Nederland-te-koopDe nieuwe Nokia Lumia 925 is sinds vandaag in Nederland bestellen. Bij webshop Belsimpel kun je deze Windows 8 smartphone zowel los als met een abonnement bestellen in de kleuren zwart, grijs en wit. De Lumia 925 is een elegante smartphone met een aluminium behuizing en biedt ondersteuning voor 4G, de nieuwe standaard voor mobiel internet.

De Nokia Lumia 925 heeft één van de beste smartphone camera's van dit moment. De camera beschikt over een Carl Zeiss lens en optische beeldstabilisatie, waardoor foto's in het licht én donker goed uit de verf komen. Ook kun je met de nieuwe functie Smart Camera 10 foto's tegelijkertijd nemen om ze hierna de beste uit te kiezen of op een andere manier te bewerken.

Windows Phone 8 draait razendsnel op deze Nokia telefoon en het aantal apps op dit besturingssysteem groeit met de dag. Ook kun je gebruik maken van Nokia's eigen apps, zoals Nokia Drive. Met Nokia Drive kun je gratis (offline) navigeren, een optie die niet standaard bij Android of op de iPhone zit.

 

klik hier om de Nokia Lumia 925 te bestellen