HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

The Phone House voegt Nokia Lumia 920 aan assortiment

De Nokia Lumia 920 is vanaf deze week officieel te koop bij The Phone House in Nederland. De nieuwste telefoon van Nokia is ongekend populair en in het buitenland, waar de telefoon al 2 maanden wordt verkocht, is de telefoon vrijwel overal uitverkocht.


De nieuwste telg uit de Lumia-familie werd goed ontvangen door de internationale pers, voornamelijk door de goede combinatie van een mooi design met unieke kleuren, goede hardware, een geweldige camera en een goed besturingssysteem. Het is dan ook geen verassing dat de nieuwe smartphone zijn mannetje staat en klaar is voor de concurrentie met andere toptoestellen.


De Lumia 920 is op dit moment nog niet overal beschikbaar in Nederland, maar de telefoon is vanaf deze week wel al te bestellen bij een van de Phone House-winkels of in de webshop van The Phone House. Wie de telefoon voor 1 maart 2013 bestelt krijgt bovendien geheel gratis een draadloze Nokia-oplader. Voor meer informatie over de telefoon en de contracten die in combinatie met de telefoon kunnen worden afgesloten kun je een kijkje nemen op de website van the Phonehouse.