HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

KPN heeft Nokia Lumia 920 beschikbaar

 

Nokia-Lumia-920-beschikbaar-bij-KPNKPN heeft de nieuwe Nokia Lumia 920 vanaf de eerste week van het nieuwe jaar beschikbaar. Hiermee is KPN één van de eerste providers in Nederland die de Nokia Lumia 920 daadwerkelijk gaat leveren. Hopelijk heeft KPN een grote voorraad aangelegd, want in het buitenland kampten telecomshops met Nokia Lumia 920 tekorten door het grote aantal bestellingen. KPN levert de Nokia Lumia 920 zowel met 2-jarige en 1-jarige abonnementen. Hierbij kun je gebruik maken van de KPN lease constructie, waarbij je het toestel voor een bepaalde tijd huurt.

Als je nu de nieuwe Nokia Lumia 920 bij KPN bestelt, dan betaal je bij een 2 jarig abonnement de eerste 9 maanden €25. Hierna ga je €60 per maand betalen, maar bij KPN heb je de mogelijkheid om je abonnement kosteloos terug te schroeven. Hierdoor kun je na 9 maanden kiezen voor een abonnement goedkoper dan €60, terwijl je wel gewoon gebruik kunt blijven maken van de Lumia 920.

 

Kijk hier voor KPN Nokia Lumia 920 aanbieding.

 

Verder maakte Nokia zelf bekend dat het in februari een update in Europa uitbrengt met een aantal verbeteringen voor de Lumia 920. Zo zal ten eerste de camera software verbeterd worden, zodat de fotokwaliteit er op vooruit gaat. Ook zal de accu prestatie verbeteren na deze update, heeft de Lumia 920 een snellere opstarttijd en heb je de keuze om de WiFi verbinding in stand te laten als het scherm is uitgeschakeld. De update komt na klachten over de fotokwaliteit en accuprestaties van de eerste gebruikers in het buitenland en Nokia heeft zijn best gedaan om alle kinderziektes zo snel mogelijk te verhelpen.