HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

Introductie nieuwe Lumia 950 en Lumia 950XL

Microsoft-Lumia-950-950xl-introductieNa een jaar verschijnt er eindelijk weer een nieuwe high-end Windows telefoon. Sterker nog, er verschijnen niet één, maar liefst twee nieuwe top Windows toestellen: de Microsoft Lumia 950 en Lumia 950 XL. Beide smartphones werden gepresenteerd samen met het nieuwe besturingssysteem Windows 10. Met de introductie van dit nieuwe OS, heeft Microsoft één besturingssysteem voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Hierdoor zal het aantal beschikbare apps voor Windows smartphones waarschijnlijk aanzienlijk stijgen.

Microsoft haalt met de nieuwe Lumia toestellen alles uit de kast om consumenten over te halen om een Windows smartphone te halen. Zo hebben beide schermen een qHD AMOLED touchscreen, waardoor het scherm haarscherp is. Daarnaast zijn beide Windows telefoons razendsnel, beschikken ze over een top camera, en kun je met beide mobiele telefoons internetten via 4G. Deze nieuwe Microsoft toestellen doen niet onder voor top Android toestellen of iPhones.

 

Van deze twee nieuwe Lumia telefoons is de Lumia 950 XL de grote broer van de Lumia 950. De Microsoft Lumia 950XL is een zogenaamde phablet met een 5,7 inch scherm. De Lumia 950XL is dus een grote smartphone die ideaal is om een video op te kijken of te gamen. De Lumia 950 is met een 5,2 inch scherm ook geen kleintje en is qua grootte vergelijkbaar met andere flagship smartphones.

 

De Microsoft Lumia 950 en 950XL zijn vanaf eind november 2015 in Nederland te koop. Kijk op de Lumia 950 en 950XL pagina's voor prijzen van een los toestel en abonnement aanbiedingen.