HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

Windows Phone GSMTopdeal Acties

GSM-Topdeal-logoGSMTopdeal is een online shop met zeer scherpe T-Mobile telefoon abonnementen, waarbij je twee jaar lang korting op je abonnement krijgt. Deze kortingen lopen vaak op tot meer dan 50%, waarbij de mobiele telefoon ook nog vaak gratis is. GSMTopdeal biedt op dit moment ook twee scherpe Windows telefoon aanbiedingen. Zo is nu de Nokia Lumia 520 gratis in combinatie met een tweejarig GSMTopdeal abonnement. Voor een abonnement met 200 belminuten en 250MB, betaal je twee jaar lang slechts €18,50. Wil je meer belminuten of een grotere databundel? Geen probleem, want deze kun je los van elkaar aanpassen en op elke bundel zit een tweejarige korting van 50%. Daarnaast krijg je nu ook een gratis cover bij een nieuwe Lumia 520. Kijk hier voor de GSMTopdeal Lumia 520 aanbieding.

 

GSMTopdeal biedt ook de Nokia Lumia 625 gratis aan in combinatie met een tweejarig T-Mobile abonnement. De Lumia 625 zou je als de groter broer van de 520 kunnen beschouwen met zijn grote 4,7 inch scherm. Net zoals zijn broertje draait de Lumia 625 op Windows Phone 8, waar reeds bijna 200.000 apps voor beschikbaar zijn. Voor een T-Mobile abonnement met 200 belminuten en 500 MB databundel betaal je nu twee jaar lang €21. Ook bij deze aanbieding kun je de belbundel en databundel naar wens aanpassen. Tevens krijg je een gratis Nokia Lumia 625 cover bij deze aanbieding. Kijk hier voor de GSMTopdeal Lumia 625 aanbieding.

 

Meer informatie over de Lumia 520 of Lumia 625 kun je vinden op de toestelpagina's die je in het linkermenu kunt vinden.