HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

Tijdelijk Gratis Cover bij Nokia Lumia Toestellen

Gratis-cover-bij-lumia-telefoonSteeds meer mensen gebruiken Windows 8 op hun computer en dan is de Windows Phone interface erg vertrouwd. Windows Phone 8  in het algemeen wint ook aan populariteit en heeft in West-Europa al een marktaandeel van zo'n 10%. Ook het aantal apps voor Windows Phone groeit snel.

 

De Nokia Lumia 520 is al een succesvol toestel. Het is het goedkoopste toestel met Windows Phone 8. Vooral bij nieuwe smartphone gebruikers is de Nokia Lumia 520 een hit. Om twijfelaars nog een duwtje in de rug te geven, heeft Nokia nu een mooie actie voor je. Als je voor 1 januari 2014 namelijk een nieuwe Lumia 520 bestelt, dan kun je er een gratis cover bij bestellen. Het maakt niet uit of je de Lumia 520 los, met abonnement of prepaid koopt, want via deze website kun je bij alle nieuwe Lumia 520 toestellen een gratis cover vragen. Je kunt een cover kiezen in de kleuren geel, wit en rood. Kijk voor meer informatie over de Lumia 520 op de toestelpagina die je hier links kunt vinden.

 

Ook bij een nieuwe Lumia 625 kun je een gratis cover krijgen via de website van nokiapromotion. De Lumia 625 is een scherp geprijsde Windows telefoon met een groter 4,7 inch scherm. Hierdoor is de Lumia 625 geschikt om bijvoorbeeld video's op te kijken. Verder draait ook deze telefoon op Windows Phone 8. Je kunt voor de Lumia 625 een cover bestellen in  het groen, geel of rood. Wil je meer weten over de Lumia 625? Kijk dan op de toestelpagina die je in het linkermenu kunt vinden.

 

Je kunt een gratis cover voor deze Nokia telefoons bestellen tot 1 januari 2014. Wacht dus niet te lang!