HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

KPN introduceert familievoordeel (ook voor studenten)

KPN-familievoordeelGezinnen opgelet! KPN introduceert familievoordeel. Voor ieder extra abonnement namelijk op hetzelfde adres krijg je €10 per maand korting. Als je dus samenwoont en je hebt beiden KPN, dan kan één van julie dus €10 korting krijgen op zijn of haar abonnement. Als je kinderen hebt met een mobiele telefoon, dan kunnen ook zij €10 korting op hun abonnement krijgen. Zo kun je dus per persoon €120 per jaar besparen. Dus dan wordt het interessant om met zijn allen een KPN abonnement te nemen.

 

Slimme studenten denken nu: dus als het familievoordeel op adresbasis werkt, dan kunnen we ook met ons studentenhuis aanmelden? Ja, volgens ons wel. Je kunt tot maximaal 5 personen per adres aanmelden voor familievoordeel. En tja,  je huisgenoten zijn toch net familie. Zo kun je dus met je studentenhuis flink besparen op je telefoonrekening. Met het leenstelsel dat eraan komt is dat mooi meegenomen natuurlijk.

KPN heeft sinds kort het lease model afgeschaft, dus als je een nieuw abonnement met telefoon aanschaft, is de telefoon nu van jou. Daarnaast biedt KPN interessante aanbiedingen voor nieuwe klanten. Dit geldt zowel voor nieuwe abonnementen met toestel, maar ook voor sim only abonnementen.

 

Klik hier voor meer informatie over KPN Familievoordeel